Influencer scheef bekeken in winkel wegens outfit: «Je had haar moeten horen roepen!»

Een Amerikaanse vrouw werd onlangs in een winkel door verschillende mensen aangestaard omwille van haar outfit. Het was duidelijk dat haar kleding niet geapprecieerd werd. Ze deelde een video ervan op TikTok, waar verdeeld gereageerd wordt.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Nikki, een OnlyFans-model met meer dan 200.000 volgers op TikTok, ging onlangs naar The Home Depot, een Amerikaanse keten van bouwmarkten. Ze droeg een oranje topje en shortje waarmee ze meteen veel bekijks trok. Op beelden is te zien hoe een vrouw haar passeert en afkeurend het hoofd schudt. «Ze gooide me bijna uit de winkel. Je had haar moeten horen roepen!», schrijft Nikki bij de video, die inmiddels meer dan 4 miljoen keer bekeken werd.

Strandkledij

Het tafereel zorgt voor gemengde reacties. «Vreemd! Er is niets mis met wat je draagt», «Ze is gewoon jaloers. Ik vind dat je er geweldig uitziet! Je mag dragen wat en wanneer je wil», «Heeft The Home Depot een dresscode?!», en «Ze kunnen je daar echt niet voor buitengooien», klinkt het onder meer. Anderen vinden haar outfit niet echt gepast voor die plek. «Met kinderen in de buurt is je outfit een beetje te ‘opvallend’», «Het hangt af van waar je bent. Dit is oké voor op het strand, maar hier...», «Je bent mooi, maar ze had gelijk», en «Waarom hebben vrouwen tegenwoordig zoveel nood aan aandacht?», lezen we ook.