BIZAR. Deze jas is gemaakt van zakjes chips

Dikke jassen en comfort food, het zijn twee dingen waar we in de winter niet zonder kunnen. Wanneer de temperaturen zakken en de dagen korter worden, gaan we namelijk wanhopig op zoek naar elke mogelijke manier om de moraal er toch een beetje in te houden.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Maar hoe fan we ook zijn van dikke jassen en comfort food, we waren nog nooit een item tegengekomen dat beide feilloos weet te combineren. Tot nu.

Jas van chips

Om de toevoeging van de Pizza Hut Margherita-smaak aan het vaste assortiment te vieren, heeft chipsmerk Lay’s samen met XPLCT Studio namelijk een one-of-a-kind zilveren puffer jacket ontworpen van overgebleven, ongebruikte folie van chipszakken én gevuld met Lay’s Pizzahut Margherita-chips. Opvallend is het ontwerp - met zilveren chipje aan de rits - zeker, maar het ziet er vooral erg leuk uit. En bovendien heb je altijd een snack bij de hand om hangry buien te vermijden.

Wil je de jas kopen? Helaas, er werd slechts één exemplaar geproduceerd. Om kans te maken op het kledingstuk kan je terecht op de website, de winnaar wordt begin 2022 bekendgemaakt.