Metrotime

News

WTF

meer WTF

What about?

Hooikoorts: alles wat je moet weten over symptomen, behandeling en genezing

Daar is de zon, daar zijn de rode ogen en het snot. Eerder deze week verklaarde Sciensano het graspollenseizoen officieel voor geopend. Voor bijna een op de zes Belgen betekent dat enkele weken stevig afzien vanwege hun pollenallergie. Maar hoe ontstaat zo’n allergie? En kan je ervan genezen? Metro zet alles wat hooikoortslijders moeten weten op een rijtje.

meer What about?

News

ZoveelVlamingen starten maandag ‘Een Week (Ge)zonder’

Al bijna 6.000 Vlamingen hebben zich ingeschreven voor de eerste editie van ‘Een Week (Ge)zonder’, die maandag van start gaat. De nieuwe voedingschallenge is een initiatief van Diabetes Liga en Michaël Sels, hoofddiëtist aan het UZA. Samen moedigen ze de Vlaming aan om een week lang meer groenten, fruit en plantaardige ingrediënten op hun bord te leggen en zo dus minder ongezonde en ultrabewerkte producten naar binnen te werken.

meer News

Podcasts

meer Podcasts

On the move

meer On the move

Urban life

meer Urban life

Culture

meer Culture

Selfcare

meer Selfcare

Green

Voor het eerst ooit walvishaai vastgelegd die dit doet (video)

De grootste levende vis ter wereld - de walvishaai - is een mysterieus wezen. Ondanks hun grootte en populariteit in het ecotoerisme is er weinig bekend over de ecologie en het gedrag van deze majestueuze zeediersoort. Nu duikt er een video op met een nieuwe observatie die ons meer inzicht geeft in het dieet en het voedingsgedrag van deze indrukwekkende dieren.

meer Green

Job

meer Job