Metrotime

News

De allerbeste films om helemaal in de herfstsfeer te komen

De herfst staat garant voor een oase van betoverende bruin-geel-rode landschappen, lange deugddoende wandelingen en prachtige zonsopgangen. Van een pumpkin spice latte tot knusse truien, er hangt gewoonweg iets magisch in de frisse herfstlucht. Het is dan ook niet abnormaal dat zoveel regisseurs die heerlijke herfstenergie op het scherm willen vastleggen. Er is dan ook geen tekort aan films die de essentie van de herfst perfect weergeven voor wanneer je zin hebt in een herfstfilmavond. Er is voor elk wat wils! Dus, kruip onder gezellig dekentje, warm wat appelcider op en dompel jezelf helemaal onder in die zalige, gezellige herfstsfeer met deze niet te missen films. Veel kijkplezier!

Recap
Het belangrijkste nieuws van 29 september: Metejoor lost tweede plaat, grensoverschrijdend gedrag aan UA en Xander de Rycke is vader geworden

Metro zet elke dag het belangrijkste nieuws op een rijtje. Dit moet je weten over 29 september: de Universiteit Antwerpen is een tuchtonderzoek gestart naar de decaan van de faculteit Geneeskunde vanwege seksueel grensoverschrijdend gedrag. Nu de Belgische regering een parlementaire onderzoekscommissie overweegt naar seksueel misbruik in de Kerk, overlopen wij wat er veranderd is sinds ‘Operatie Kelk’. Daarnaast is er ook heuglijk nieuws uit het medialandschap: Metejoor heeft zijn tweede album ‘Joris’ gelost, en Xander de Rycke is voor het eerst papa geworden.

meer Recap
WTF
meer WTF
What about?
meer What about?
What’s up?
Veilingsite viert 15-jarig bestaan met overzicht van opmerkelijkste verkopen van en aan Belgen: 50.000 euro voor DIT stripalbum

Catawiki, een veilingplatform voor bijzondere objecten, viert deze maand het feit dat de eerste versie van haar website - toen nog vooral als catalogus voor stripboeken - vijftien jaar geleden live ging. Vandaag de dag selecteren en beoordelen honderden experts wekelijks meer dan 75.000 objecten die ter veiling worden aangeboden. In de afgelopen vijftien jaar zagen zij in België enkele bijzondere objecten de revue passeren.

meer What’s up?
On the move
meer On the move
Urban life
meer Urban life
Culture
meer Culture
Selfcare
meer Selfcare
Job
meer Job