WTF

meer WTF

What about?

WHAT ABOUT... De powernap? Wat doet een siësta voor de productiviteit?

Ready, set, powernap! Zo gaat het vaak wanneer je uitgeput thuiskomt van een slopende dag. Even onder de lakens kruipen, en dan zal die mentale en fysieke energie wel op peil raken. Maar kan je door zo’n kort slaapje wel écht bijtanken? Of is het tijd om eens wat vroeger onder de wol te kruipen?

meer What about?

News

Zes op de tien voetbalclubs nemen vertrouwenspersoon grensoverschrijdend gedrag aan

Al zes op de tien Vlaamse amateurvoetbalclubs hebben een erkend vertrouwenspersoon voor (seksueel) grensoverschrijdend gedrag onder de arm genomen. Een gevolg van een recordaantal van 700 integriteitsverantwoordelijken die de Vlaamse voetbalclubs op opleiding sturen. Dat melden Voetbal Vlaanderen en het Centrum voor Ethiek in de Sport donderdag. Vanaf 1 juli 2023 zijn alle 1.200 Vlaamse amateurclubs bij wet verplicht om een integriteitsverantwoordelijke te hebben.

meer News

Podcasts

Take a seat: hoe richt je jouw cohousing betaalbaar in?

Of het nu om financiële redenen is, of voor het gezelschap: cohousen wordt de norm, ook onder niet-studenten. Dat houdt in dat je kosten, ruimtes en meubels deelt met elkaar. Maar hoe deel je de kamers eerlijk in? Hoe kom je tot een praktisch en gezellig interieur waar iedereen zich in kan vinden? En vooral: wie betaalt wat? In onze eerste aflevering gaan we in gesprek met influencer Illias El Kostit (@misterstealyourbike) en IKEA-expert Carolina over betaalbaar en vredig cohousen.

meer Podcasts

On the move

meer On the move

Urban life

meer Urban life

Culture

meer Culture

Selfcare

meer Selfcare

Job

meer Job