Buitenkans: Deliveroo zoekt mensen om een jaar gratis eten te testen

Beschouw jij jezelf als een echte foodie? Proef jij het verschil tussen de frietjes van McDonald's en Burger King? Ken jij de weg naar de beste veggierestaurants? Had jij al Poké Bowls gegeten nog voor ze trendy waren? Als het antwoord ‘ja’ is, dan heeft Deliveroo de perfecte job voor jou. De maaltijdbezorgdienst gaat op zoek naar drie food 'Rooviewers' die een jaar lang gratis gerechten kunnen testen in ruil voor reviews.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

De zoektocht naar 'Rooviewers' wordt gelanceerd naar aanleiding van de zese verjaardag van Deliveroo in ons land. De maaltijdbezorgdienst organiseert deze wedstrijd om te hengelen naar een eerlijke mening, maar zo ook verborgen pareltjes op de kaart te zetten.

In zes jaar tijd is het Deliveroo in België gegroeid tot 3.000 restaurants, 3.000 fietskoeriers en een gevarieerd aanbod aan gerechten die in maar liefst 26 steden in België worden aangeboden. Met de Rooviewer-campagne wil Deliveroo ook hunlokale restaurants in de kijker zetten. De beste verborgen pareltjes die door de nieuwe Rooviewers worden geïdentificeerd, maken kans om in Deliveroo's toekomstige marketingcampagnes te worden opgenomen, naast andere restaurants die door het bedrijf worden gekozen.

Wat moet je doen?

Wil jij graag een jaar lang gratis eten (ter waarde van 1.300 euro oftewel 25 euro per week)? Dan moet je er wel iets in ruil voor doen. Zo moet je het restaurant in kwestie recenseren, en ook foto’s en video’s maken. Die zullen vervolgens gebruikt worden op de Deliveroo blog en sociale kanalen (uiteraard met de juiste bronvermelding).Voor iedereen die niet zeker weet of de rol van 'Rooviewer' voor zich is weggelegd, heeft Deliveroo een aantal vereisten opgesteld:

- Je schrikt niet terug voor het uitproberen van nieuwe gerechten en keukens;

- Je hebt ervaring met het eten van verschillende gerechten zowel vegetarische, veganistisch, vlees en vis;

- Je hebt een smaakpalet van hartig en zoet tot pittig en pikant;

- Je bent vertrouwd met de bestaande ketens, maar bent enthousiast om lokale restaurants te ontdekken;

- Je hebt zin in een culinair avontuur;

- Je hebt vermogen om een geweldige foodie-ervaring neer te schrijven of visueel vast te leggen.

Inschrijven kan via de site van Rooviewers.