Drama in Brussel: vrouw sterft na aanrijding op step

Een 24-jarige vrouw iszaterdagnacht omstreeks 2.30 u aangereden op een step in het Elsene. Ze werd overgebracht naar het ziekenhuis, waar ze bezweek aan haar verwondingen. De bestuurder van de wagen bleek onder invloed te zijn van alcohol en werd gearresteerd.

door
Belga, Redactie Online
Leestijd 1 min.

Het ongeval vond plaats op de Renbaanlaan in Elsene. «De bestuurster van de step, een vrouw van 24 jaar, werd in levensgevaar overgebracht naar het ziekenhuis, waar ze jammer genoeg gisteren is overleden aan haar verwondingen», communiceert het parket.

De bestuurder van het aanrijdend voertuig is man van 35-jarige leeftijd. Na het ongeval trachtte hij weg te vluchten, maar de politie kon hem arresteren. De man bleek onder invloed van alcohol te zijn.

Doodslag

Het parket heeft een verkeersdeskundige en een wetsdokter aangesteld en het labo van de gerechtelijke politie ter plaatse gestuurd.

De man werd verhoord door de politie. Hij zal zondag voor de onderzoeksrechter geleid worden wegens feiten van doodslag. De onderzoeksrechter moet beslissen over een mogelijke verdere aanhouding.