Elon Musk moet mogelijk nek- en rugoperatie ondergaan

Elon Musk moet mogelijk een nek- en rugoperatie ondergaan. De operatie zou een gevecht tussen Musk en Facebookbaas Mark Zuckerberg in de weg kunnen staan. De 52-jarige X-baas krijgt binnenkort een MRI van zijn nek en rug, schrijft hij op zijn eigen platform.

door
Belga, Redactie Online
Leestijd 1 min.

Het gevecht tussen de baas van Facebook en de eigenaar van X, voorheen Twitter, hangt al enige tijd in de lucht. Aanleiding was de lancering van Threads, een nieuw social medium van Zuckerberg.

Musk daagde Zuckerberg aanvankelijk uit voor een fysiek gevecht in juni en Zuckerberg stemde toe. Maar de daaropvolgende publieke stilte van de twee deed velen twijfelen of ze elkaar daadwerkelijk in de ring zullen ontmoeten.

Donatie

Musk weet deze week of de operatie een gevecht in de weg zal staan. De ondernemer heeft al langere tijd last van erge rugpijn. Als Elon Musk en Mark Zuckerberg daadwerkelijk met elkaar in gevecht gaan, dan wordt het duel rechtstreeks uitgezonden op X. De opbrengst van de strijd zou gedoneerd worden aan veteranen van het leger in de VS.