5 kinderen die de volgende Beyoncé zouden kunnen worden

door
Hans
Leestijd 1 min.

Queen B haar optreden van 'Drunk in love' op de Grammy's deed hoog stof opwaaien of het al dan niet te gewaagd was. Hoe dan ook zorgt deze Amerikaanse diva altijd voor een heus dansspektakel tijdens haar shows. Net zoals de volgende kids, die volgens ons binnen enkele jaren perfect de nieuwe Beyoncé's zouden kunnen zijn.

Yasha & Daniela

Yasha & Daniela dansen als sinds hun derde samen, en lieten in de afgelopen editie van America's Got Talent zien dat dat zijn vruchten heeft afgeworpen. Naast hun uiterst schattige antwoorden op de vragen van de jury, is Daniela haar getwerk nu al degelijke concurrentie voor Beyoncé.

Heaven

Tianne King haar 3-jarige dochter laat in de Ellen DeGeneres Show zien wat ze al allemaal in huis heeft. Wat zal dat binnen 20 jaar geven?

Kaycee Rice

Kaycee is tien jaar en haalde met deze choreografie de eerst plaats in deze danswedstrijd, en met zo'n kunsten gaat dat zeker niet de laatste jury zijn die ze zal inpalmen.

Latino's

Latijnse dansen zijn misschien niet heel erg populair bij de jongsten, maar toch krijgt dit schattige duo het hele publiek met zich mee. Mede dankzij hun aanstekelijk charisma, zowel van de jongen als het meisje.

Do It Yourself

Wie zelf nog in aanmerking wil komen om de volgende Beyoncé te worden, kan de instructies van deze 3-jarige volgen. Zij legt perfect de danspasjes uit van het nummer 'Heaven'.

News

meer News

Spotlight

Vijf geheimen om er elke dag fris uit te zien

Zie je er 's ochtends uit alsof je door een tornado bent getroffen? Of merk je halverwege de dag dat je erbij loopt als een lijkbleke slak? No worries, het geheim van een frisse uitstraling zit ‘m vaak in kleine gewoontes – zoals deze vijf beautyroutines.

meer Spotlight