7 soundboards die standaard op je smartphone zouden moeten staan

door
Hans
Leestijd 1 min.

Viesbelangrijk, kzweeret of zacht slaan kan ik niet. Fans van het tv-programma "Safety First" weten ongetwijfeld van wie deze uitspraken komen. Al meer dan 3600 Facebookers zijn het eens dat "Smos uit Safety First hilarisch is" en worden daarom beloond met een soundboard. Maar hij is lang niet de enige wiens legendarische uitspraken verzameld zijn. Deze zeven soundboards zouden verplicht op elke smartphone moeten staan.

Zatte Rita & Zatte René

Het celebrity-koppel onder de soundboards. Waarom staat dit nog niet standaard op een smartphone?

 

Gunther D

Zijn botsautomix is al aan een opvolger toe, waar we alleen maar uit kunnen afleiden dat kermisgeluiden aan een inhaalmanoeuvre bezig zijn. Hou dus ook je smartphone up-to-date en schaf dit soundboard aan.

 

Eddy Wally

Het enige wat hierover te zeggen valt, is Amaaaaaai! Geweldig!

Becaus

Jan Becaus kan ook na zijn pensioen nog rekenen op ieders sympathie. Wie daar maar niet genoeg van krijgt, kan dankzij dit soundboard urenlang naar zijn liefdevol Engels luisteren.

 

Arnold Schwarzenegger

I'll be back. Klopt, dankzij dit geniaal soundboard.

 

Homer Simpson

Homer zijn legendarische D'oh's zijn zo normaal geworden dat de uitspraak zelfs is opgenomen in het Amerikaanse woordenboek. Waarom dus ook niet op je smartphone?

 

Vind je van jezelf dat je ook legendarische uitspraken hebt? Vereeuwig ze dan in een soundboard dankzij de Soundboard Creator. Voor Android, Apple of Windows.