A$AP Rocky zit vast in Zweedse gevangenis

De Amerikaanse rapper A$AP Rocky is dinsdagavond door de Zweedse politie gearresteerd in het centrum van Stockholm. Dat meldt de Zweedse krant Aftonbladet. Volgens diezelfde krant wordt de rapper, die was verwikkeld in een gevecht, verdacht van ernstige mishandeling.
door
silke.vandenbroeck
Leestijd 1 min.

Dinsdagavond vond het Smash Festival, waar A$AP Rocky optrad, plaats in het stadion van Stockholm. Kort na de afloop van het festival werd de rapper gearresteerd.

Gevecht

De rapper schijnt zondagavond betrokken te zijn geweest bij een gevecht, eveneens in de Zweedse hoofdstad. In een video van het gevecht, gedeeld door de Zweedse krant, is te zien hoe de rapper een man tegen de grond werkt, waarna het slachtoffer door anderen wordt geschopt.

(Lees hieronder verder)

— larsandeasgranberg (@larsandeasgranb) 1 juli 2019

De rapper houdt vast dat hij onschuldig is, en deelt zelf beelden van de gebeurtenissen die plaatsvonden voor het gevecht. In die video is te zien dat een groepje jongens de rapper volgt, zij beschuldigen zijn beveiligers van het vernielen van een koptelefoon. "Ik ben onschuldig", aldus de A$AP Rocky.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

News

meer News