Acteur uit 'Goodfellas' speelt vader van Moe in 'The Simpsons'

Filmster Ray Liotta zal zijn opwachting maken in het 29ste seizoen van de animatiereeks 'The Simpsons'. Hij vertolkt er de vader van barman Moe Szyslak. Liotta is onder meer bekend van zijn rol als gangster in de film 'Goodfellas'.
door
pieter.van.der.elst
Leestijd 1 min.

De acteur zal het stemmenwerk doen voor Morty Szyslak, de vader van de groezlige café-uitbater Moe. Het personage van Morty (foto onder) verschijnt voor het eerst in de bijna 30 jaar oude reeks. De aflevering waarin Liotta te horen zal zijn, komt ergens in april op de Amerikaanse televisie.

Grand Theft Auto

Foto 20th Century Fox Television

In die episode zullen we meer te weten komen over Moe's familie en zijn verleden. Producer Matt Selman liet eerder al weten dat de aflevering draait rond "een Shakespeare-achtig familiedrama dat zich afspeelt tegen de achtergrond van een falend matrassenimperium."

Veel Hollywoodsterren hebben ooit al een gastrolletje gehad in de bekende animatieserie, maar Liotta nog nooit. Hij deed wel al stemmenwerk voor een hoofdpersonnage uit de 'Grand Theft Auto'-reeks en is het meest bekend van zijn rol als Henry Hill in de Scorsese-film 'Goodfellas'.

News

meer News