Actrice valt flauw op filmfestival Cannes door te strakke jurk

Actrice Elle Fanning is tijdens een galadiner op het filmfestival van Cannes flauwgevallen. Achteraf liet ze op Instagram weten dat het voorval te wijten was aan de te strakke jurk die ze droeg.
door
maren.vanhouche
Leestijd 2 min.

Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden. Met dat gezegde zijn de gasten op het filmfestival van Cannes al lang vertrouwd. Zo ook Elle Fanning die tijdens een galadiner plots flauwviel door haar nauw aangespannen jurk. Net voor het Chopard Trophee-diner begon, nam Fanning nog uitgebreid de tijd om te poseren voor de aanwezige fotografen. Ze droeg een lichtbeige jurk waarop bloemensteeltjes genaaid waren. Maar toen regisseur Thierry Fremaux acteur Francois Civil op het podium riep, ging het mis. De actrice zakte ineen en viel van haar stoel.

(Lees verder onder het filmpje.)

Elle Fanning serving south of France chicness at Trophée Chopard #Cannes2019 pic.twitter.com/JrwyV4aLJ4

— Variety (@Variety) May 20, 2019

De tijd van de maand

Dakota Fanning, die naast Elle zat, kwam haar jongere zus onmiddellijk te hulp. Ook Colin Firth zou meteen in actie geschoten zijn om haar overeind te helpen. Op Instagram liet de 21-jarige Amerikaanse weten dat ze niets aan het voorval heeft overgehouden. "Oeps, ik ben deze vanavond flauwgevallen in mijn jaren 50 Prada-jurk, maar nu gaat alles terug goed met me", schreef ze onder een foto waarop ze haar duim in de lucht steekt. In de bijgevoegde hashtags geeft de 'Maleficent'-actrice aan dat haar jurk te strak zat en het bovendien 'die tijd van de maand' was.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elle Fanning (@ellefanning) on