Agenten leggen dronken man te slapen en trekken selfie

door
yannick.lequime
Leestijd 2 min.

In Tasmanië hebben agenten een dronken man naar huis gebracht en er een selfie mee getrokken. Ze deden dit zodat de man zich de lift kon herinneren.

De lachende politieman en -vrouw gingen aan het eind van het bed staan, terwijl Reece de man die dronken in bed lag een duim opstak naar de camera. De politie van Tasmanië bevestigde dat het zijn officieren waren op de foto die met de telefoon van de man was genomen in de vroege uurtjes, rapporteert Australië's 9news.com.au.

Maar de politie waarschuwt drinkers om zijn diensten niet te gebruiken als een laat-avond taxi. Sergeant Craig Fox, uit het Noordelijk District van Tasmanië, heeft cafégangers aangespoord om een ??taxi te reserveren of gebruik te maken van het openbaar vervoer om naar huis te geraken.

Kans op een selfie

"De volgende dag zocht ik mijn telefoon en toen zag ik dat agenten met mij een selfie hadden genomen nadat ik dronken naar huis werd gebracht", schreef Reece op zijn Facebook. "Plan je thuiskomst voordat je gaat drinken. Dan is er geen risico voor jou, je familie, vrienden of anderen op de weg", voegde Sergeant Craig Fox eraan toe.

"De politie is echter altijd bezig met de veiligheid van mensen die door alcohol worden getroffen. Bij deze gelegenheid werd de politie gecontacteerd door een taxibedrijf voor hulp om de man thuis te krijgen", zei de agent.

"Toen de politie zijn adres gekregen had, brachten ze de man naar huis en wachtten ze op een vriend die voor hem kon zorgen. De agenten zagen hun kans om een selfie te nemen en deden dit zodat de man de dag erna zou weten hoe hij thuis was geraakt", klinkt het.

News

meer News

Spotlight

meer Spotlight