Amerikaans koppel is kampioen in matching outfits

Echte liefde is ... elke dag gelijkaardige kledij dragen. Of toch in het geval van Fran en Ed Gargiula uit Florida. Het Amerikaanse echtpaar draagt al enkele jaren iedere dag matchende outfits. Hun kleinzoon Anthony vindt de kledingkeuze zo leuk, dat hij enkele foto's van het stel op Twitter deelde. Die gaan nu massaal viraal. 
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

De leutige traditie ontstond enkele jaren geleden. Fran en Ed waren samen beginnen 'squaredansen' en speciaal voor die gelegenheid droegen ze een gelijkaardig plunje. Omdat deze stijl hen wel beviel, zijn ze matching outfits blijven dragen.

"Ondertussen kijkt iedereen er naar uit wat ze nu weer gaan dragen", vertelt Anthony aan Buzzfeed. "Iedere ochtend twittert mijn opa de outfit die ze gaan dragen. Zelf vind ik hun hommel-outfit het leukst, waarbij de ene een geel T-shirt en een zwarte broek draagt, terwijl de andere een zwart T-shirt en een gele broek draagt."

De tweet van Anthony zelf is goed bezig het wereldwijde web te veroveren. Zo werd de foto al ruim 80.000 keer geliked en 38.000 keer geretweet. "Ik dacht nooit dat mijn tweet viraal zou gaan", beweert de jongeman. "Ook mijn grootouders waren lichtjes in shock toen ze hoorden dat ze intussen viraal gegaan waren."

my grandparents have been married for 52 years and they match outfits every day. pic.twitter.com/79nCaNuTuD

— Anthony Gargiula (@AnthonyGargiula) 30 augustus 2016

Foto Twitter / AnthonyGargiula