Amy Sonck, dochter van Wesley: "Mensen geloven niet dat mijn borsten puur natuur zijn" (foto's)

De dochter van Wesley Sonck, Amy, is sinds enkele maanden weer vrijgezel. Aan mannelijke aandacht heeft ze geen gebrek, al krijgt ze soms wel vreemde opmerkingen.
door
koen.de.nef
Leestijd 2 min.

Bijna 90.000 volgers heeft Amy Sonck op Instagram, een kleine 70.000 meer dan haar bekende vader, ex-Rode Duivel Wesley Sonck. De 20-jarige studente uit Aalst wordt met de dag populairder, en kledingmerken spelen daar maar al te graag op in.

Onzeker

Toch wil die populariteit niet zeggen dat ze heel zelfverzekerd in het leven staat. "Dat lijkt alleen maar zo. Ik heb helaas ook complexen. Ik ben onzeker over mijn gezicht en vooral over mijn borsten. Ik heb een D-cup, dus ik hoef geen grotere borsten, maar ik wil ze laten liften. Ik heb soms een pijnlijke rug, want een D-cup is erg belastend als je maar vijftig kilo weegt. De meesten geloven trouwens niet dat mijn borsten puur natuur zijn", vertelt ze in Story.

Bedrijfswereld

Hoewel ze af en toe een centje bijverdient aan samenwerkingen met kledingmerken, is Amy niet van plan om voltijds model te worden. "Ik krijg die vraag vaak, maar nee, ik wil in de bedrijfswereld terechtkomen, bijvoorbeeld op de marketingafdeling om reclamecampagnes te bedenken. Verder behaal ik deze maand mijn diploma als schoonheidsspecialiste. Ik help mijn mama nu al in haar schoonheidssalon om een centje bij te verdienen", klinkt het.

Vrijgezel

Sinds begin dit jaar is Amy weer single na een relatie van tweeënhalf jaar met FC Dender-voetballer Dennis Van Vaerenbergh. "Begin dit jaar liep het mis, maar daar heb ik het liever niet over. Het is trouwens toevallig dat mijn lief een voetballer was. Ik wil niet per se voetbalvrouw worden. Papa hield me altijd zover mogelijk weg van voetballers. Hij heeft daar slechts één bepaalde mening over: 'Ze zijn allemaal hetzelfde! (lacht)'. Ik was dus wel wat bang om met Dennis thuis te komen. Zeker omdat papa hem ook kende, het was vreemd om hen aan elkaar voor te stellen", besluit ze.