Ariana Grande en verloofde Pete Davidson zijn uit elkaar

Na een snelle verloving, is er nu ook even snel een einde gekomen aan de relatie van Ariana Grande en Pete Davidson. Volgens showbizzsite TMZ was de dood van Grande's ex Mac Miller, de druppel voor de al fragiele relatie. 
door
Axelle.Lot
Leestijd 1 min.

Zangeres Ariana Grande heeft na vijf maanden een punt gezet achter haar relatie met komiek Pete Davidson. De breuk komt als een verrassing aangezien ze zich al na vier weken verloofden. Volgens TMZ vonden ze allebei dat het niet het juiste moment was om samen een relatie te hebben. De dood van Mac Miller, Grande's ex, zou hierin een grote rol hebben gespeeld.

Moeilijke tijd

De zangeres zou nu vooral willen rusten en meer tijd voor zichzelf nemen. Het afgelopen jaar kreeg Grande nog te kampen met posttraumatische stressstoornis na de aanslagen in Manchester en online pesterijen na de dood van Miller. Zijn fans vonden dat zij verantwoordelijk was voor zijn overdosis. Met de breuk moet ze dus opnieuw een tegenslag verwerken.

Pijlsnelle romance

De romance van de twee sterren ging in een sneltempo voorruit. Vier weken nadat ze begonnen te daten vroeg Davidson haar met een ring van 100.000 euro ten huwelijk en niet veel later gingen de twee samenwonen. Aan deze passie is nu een eind gekomen, alhoewel ze volgens TMZ niet uitsluiten dat ze binnenkort weer een koppel vormen.

News

meer News