Astrologe die coronavirus voorspelde, onthult wat er in 2021 staat te gebeuren

Een bekende Britse astrologe heeft haar voorspellingen voor het komende jaar uit de doeken gedaan. Zo verwacht ze onder meer dat Italië uit de EU zal stappen en plakt ze een datum op het einde van de klimaatcrisis.
door
koen.de.nef
Leestijd 2 min.

Jessica Adams waarschuwde in februari 2019 voor een virus dat de wereld zou ‘ontwrichten'. De startdatum die ze in gedachten had, was 10 januari 2020. Niemand geloofde haar, maar de voorspelling zou uitkomen, want op die dag stierf de eerste mens aan het coronavirus en even later zou de coronacrisis over de hele wereld toeslaan. Toen ze haar aankondiging deed in 2019 verliet ze haar woonplaats Londen en verhuisde ze naar Tasmanië, waar ze op dit moment nog steeds woont met haar twee honden en een kip.

Geen vaccin

Nu blijkt dat ze gelijk had, deelt ze nog een aantal andere voorspellingen. Zo gelooft ze dat er geen werkend vaccin zal komen en dat we met het coronavirus zullen moeten leren leven.

Amerikaanse president

Adams voorspelt tevens dat de Amerikaanse presidentsverkiezingen niet van een leien dakje zullen gaan en mogelijk uitgesteld worden. Als er eenmaal een nieuwe president verkozen is, zal het volgens haar niet Donald Trump zijn.

Brexit

Ook de Brexit komt aan bod in haar voorspellingen. Ze verwacht dat Boris Johnson de Brexit zal uitstellen. Volgens haar zal Italië in de loop van volgend jaar tevens uit de EU stappen. Wat het Brits koningshuis betreft, zal er niet meteen een verzoening komen tussen prins William en prins Harry, en Meghan Markle en prins Harry gaan investeren in duurzaam voedsel.

Einde van de klimaatcrisis

Goed nieuws komt er dan weer rond de klimaatcrisis. Volgens Adams zullen de klimaatproblemen opgelost zijn in 2026 en kan Greta Thunberg tegen dan weer een normaal leven leiden.

Memorabele kerst

En misschien nog een lichtpuntje in de coronaduisternis? Adams voorspelt dat Kerstmis dit jaar onvergetelijk zal zijn. Op 21 december zou er ‘iets heel moois' gebeuren...

Brit astrologer who 'predicted' coronavirus says what'll happen in next 6 months https://t.co/kp1lOeWsX0 pic.twitter.com/3JxOpUnEyY

— Daily Mirror (@DailyMirror) October 19, 2020

Jouw toekomst voorspellen

Wil je jouw eigen toekomst laten voorspellen? Dan kan je dit hier gratis uitproberen via ervaren spirituele consulenten.