Baby Emma uit 'Friends' schittert opnieuw op witte doek

De tweeling die baby Emma, het dochtertje van Rachel en Ross speelde, gaat opnieuw acteren. De twee actrices die de kleine pruts vertolkten, zijn intussen zestien en hebben de smaak van het acteren helemaal te pakken.
door
eline.vandenbroucke
Leestijd 1 min.

Friends-fans zullen het zich zeker nog herinneren, maar Rachel en Ross uit Friends hadden zo'n vijftien jaar geleden samen een baby'tje. Dat kleintje werd gespeeld door de Sheldon-tweeling, omdat de baby nog te klein was om door één meisje gespeeld te worden. Dus wisselden de twee elkaar af.

 

A post shared by cali (@cali.sheldon) on

Stevig acteerdebuut

Noelle en Cali Sheldon zijn intussen al zestien jaar oud, dus voor een baby-rol komen ze niet meer in aanmerking. De twee zijn echter gebeten door het acteervirus, want ze spelen mee in 'Us', de nieuwe film van oscarwinnaar Jordan Peele. Een stevig acteerdebuut, want in de thriller spelen ook sterren zoals Lupita Nyong'o ('12 Years a Slave') en Elisabeth Moss ('The Handmaid's Tale', 'Mad men') mee. Volgend voorjaar zou de film in de zalen te zien zijn.

News

meer News

Spotlight

Waarom vinden we zonnecrème smeren niet leuk?

Nu het weer lente is en de zon meer en meer tevoorschijn komt, staan we vaker stil bij de risico’s van uv-stralen zoals huidkanker, huidverbranding en huidveroudering. En hoewel de meeste Belgen zich hiervan bewust zijn, laat ons gebruik van zonnecrème om deze risico’s te verminderen te wensen over.

meer Spotlight