Baby viert eerste verjaardag met peniskoekjes

Wat mooie en lekkere koekjes moesten worden voor de eerste verjaardag van haar dochterjte, is voor een plichtsbewuste moeder helemaal anders uitgedraaid. De biscuits kwamen niet als het cijfer 1 uit de oven, maar zien er eerder uit als... penissen.
door
yannick.lequime
Leestijd 1 min.

Als je denkt aan het eerste verjaardagsfeest van je koter koop je meestal ballonnen, speelgoed en taarten, en zing je liedjes. Maar de lekkernijen die deze moeder bakte lijken wel verdacht veel op penissen.

Verdraaide geest

De moeder had veel moeite in de lekkere snacks gestoken. Ze maakte het deeg, begon dan meerdere 1'tjes eruit te snijden, smeerde er glazuur op en bakte ze in de oven. De trotse echtgenoot plaatste een foto van haar meesterwerken op Reddit.

"Mijn vrouw wou koekjes maken in de vorm van een 1 voor de verjaardag van ons kindje, maar ik vrees dat ze er een beetje anders uitzien", erkende de man zelf al bij de foto. Uit veel reacties blijkt inderdaad dat het beeld van de penis niet zo vergezocht is, al stak iemand het gezin ook een hart onder de riem. "Technisch gezien lijken de koekjes wel op een 1. We hebben allemaal gewoon een verdraaide geest", luidt de reactie.

News

meer News

Spotlight

Lichaamsdelen vermiste Nederlandse gevonden in Brazilië

In de baai van Guanabara bij de Braziliaanse stad Rio de Janeiro zijn lichaamsdelen gevonden van de Nederlandse Britt Blom (36). Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigt berichtgeving daarover van Braziliaanse media. Blom verdween in december vorig jaar op weg naar een feest, waar ze nooit aankwam. Wanneer de resten zijn gevonden, is niet duidelijk.

meer Spotlight