Babysit had deze verrassing van ouders nooit verwacht

Iedere babysit weet waar hij aan begint wanneer hij op iemands kinderen moet passen. Maar dit paar gaf hun oppas een zeer verrassende brief met instructies, zo staat te lezen op de website Kidspot.
door
yannick.lequime
Leestijd 1 min.

De babysitter, genaamd Mindy, moest zich aan tien vreemde regels houden. Elk van de tien regels werd ook beargumenteerd zodat de oppas wist waarom ze die specifieke richtlijnen moest toepassen. Je zal het maar voorhebben.

Bizarre regels

De tien regels die het meisje kreeg waren heel uiteenlopend, maar verrassend. Zo stond er dat de oppas de kinderen zo veel mogelijk tv moest laten kijken, zodat ze haar met rust zouden laten. Ook koken moest niet, pizza en snoep bleek aanwezig te zijn volgens de brief.

Het werd vreemder en vreemder naarmate het meisje de lijst doornam. Zo mocht ze haar vriendje uitnodigen, op voorwaarde dat hij een oom, vader, broer of vriend heeft die de vrouw des huizes kon bellen.

Maar de belangrijkste regel die het meisje kreeg, stond helemaal onderaan de lijst. En die luidde: “Geloof NIETS van wat de kinderen tegen je zeggen.” Het lijstje werd populair op Twitter en werd 17.000 keer gedeeld.

— ?? (@charme_yh) 25 april 2017