'Baywatch'-ster Pamela Anderson schrijft een boek

Pamela Anderson is naast haar werk als activiste en actrice druk bezig met een boek te schrijven. In 'Saving Women From Feminism' krijgen we alles te weten over haar liedesleven en haar kijk op vrouwen.
door
Axelle.Lot
Leestijd 1 min.

Veganisme, liefde op latere leeftijd of de menopauze. Pamela Anderson heeft over alles een mening. Al haar gedachtegangen is ze nu aan het verzamelen in een boek. In een exclusief interview met Daily Mail vertelt ze erg gepassioneerd over één onderwerp in het boek: feminisme.

"Er zijn genoeg vrouwen die graag sexy willen zijn, ze willen dat de man de eerste stap zet. Dat geeft hun kracht. We zijn geen slachtoffers en bezien mannen ook niet als de vijand. Wat me vooral irriteert is de trend waarin vrouwen als zwakke prooien naar voren worden gebracht."

Datingapps

Hoewel ze vaak naakt geposseerd heeft voor Playboy en een sekstape liet lekken, is Anderson tegen porno en datingapps. "Beiden zijn erg schadelijk voor menselijk contact. Er is niets mis met seks, maar het is beter als het gebeurt met iemand die je graag ziet".

News

meer News