B&B aan het meer van Loch Ness staat te koop

Is het spotten van het monster van Loch Ness jouw grote droom? Spits dan je oren en grijp deze aanbieding met beide handen vast.
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

Foto Booking.com

Vlakbij het meer staat een voormalige bed and breakfast te koop. Het optrekje met zes slaapkamers heeft een panoramisch uitzicht over de meest bekende plas van Schotland. De iconische foto van Nessie, die in 1934 gemaakt werd door de Brit Robert Kenneth, werd zelfs gemaakt vanuit dit hotel.

"Tot nu toe was deze B&B enorm populair. Het heeft zijn succes te danken aan het uitzicht over de iconische trekpleister én het feit dat het logement gemakkelijk bereikbaar is", zo klinkt het verkoopspraatje. Voor de geïnteresseerden: aan de b&b hangt een prijskaartje van 310.000 pond (346.000 euro).

News

meer News

Spotlight

Doden na explosie tijdens rouwdienst in Afghaanse moskee

In het noorden van Afghanistan heeft een explosie plaatsgevonden in een moskee waarbij verschillende slachtoffers gevallen zijn. Volgens Afghaanse media vond in de moskee in de stad Faisabad net een rouwdienst plaats voor de plaatsvervangende gouverneur van het talibanbewind voor de provincie Badachsjan. Maulawi Nesar Ahmad was eerder deze week om het leven gekomen bij een aanslag.

meer Spotlight