BBC komt met een musical over Meghan Markle

Goed nieuws voor Meghan Markle fans. Het leven van de hertogin van Sussex wordt samengevat in een vijftien minuten-durende komische musical op BBC Radio 4. De uitzending staat gepland voor 1 januari, dus je moet niet lang meer wachten.
door
camille.van.puymbroeck
Leestijd 1 min.

In goed gezelschap

De aflevering is een deel van de serie '15 Minute Musical'. Eerder kregen ook Theresa May, Jeremy Corbyn en het EU-referendum al een episode toegewezen. Volgens 'The Telegraph' zal de show "een vooruitblik bieden op een spannend 2019 voor het gelukkige koninklijk paar die hun eerste kindje verwachten in de lente". Het zal een "geïnspireerde viering van Meghan Markles leven" worden. Het koningshuis werd (tot nu toe) niet geraadpleegd voor de uitzending.

Meghan Markle

De afgelopen tijd verscheen Markle met grote regelmaat in de media. Zo kondigden zij en prins Harry in oktober aan dat ze hun eerste kind verwachten in de lente. Ook de vermeende ruzie tussen Meghan en Kate Middleton deed heel wat stof opwaaien. Dit weekend nog eiste haar vader, Thomas Markle, de aandacht op met de briefwisseling tussen hem en zijn dochter. Vijftien minuten lijkt dus aan de korte kant om het leven van Meghan samen te vatten.