Bedrogen Khloé Kardashian reageert op Twitter tijdens pijnlijke aflevering KUWTK

Voor Khloé Kardashian zal het zondagavond even slikken zijn geweest, toen het bedrog van haar vriend Tristan Thompson aan bod kwam in een aflevering van 'Keeping Up with the Kardashians'. Khloé was op dat moment hoogzwanger van dochtertje True. In de aflevering kregen we te zien dat de zussen van Khloé het nieuws eerst vernemen en hoe zij er vervolgens op reageert.
door
silke.vandenbroeck
Leestijd 2 min.

Enkele dagen voor Khloé moest bevallen, werd haar vriend NBA-speler Tristan Thompson betrapt toen hij met een andere vrouw een hotel binnenging. Daarnaast doken er ook beelden van hem op in een club met nog een andere dame. Al snel gingen die foto's viraal en bereikten ze ook Kim, Kourtney, Kendall en Kylie. Het was uiteindelijk Kylie die het verschrikkelijke nieuws meldde aan de hoogzwangere Khloé.

Het spreekt voor zich dat Khloé op dat moment helemaal brak. Maar enkele dagen later geeft ze aan dat ze “zoveel mogelijk wil genieten van de laatste dagen van de zwangerschap”. Ook wil ze dat haar familieleden lich zo normaal mogelijk gedragen als Tristan in de buurt is. En ondanks zijn strapatsen, bleven de twee samen.

Gezegend

Maar tijdens de uitzending stuurde Khloé toch enkele tweets de wereld in: "De uitzending van vanavond is ongemakkelijk en super emotioneel voor mij, maar we wisten dat we tien jaar geleden hadden getekend voor een realityshow en dat je dus the good, the bad and the ugly toont. Deze momenten opnieuw beleven is verschrikkelijk moeilijk, maar ik geloof ook dat je leert van elke hindernis die je tegenkomt. Ondanks die moeilijke periode voel ik me toch gezegend dat True er is. Zij veranderde mijn leven op een manier die ik niet voor mogelijk hield."