IN BEELD. Donuts in de vorm van rozen zijn nieuwe foodhype

Wil je iemand verrassen met een boeket bloemen, maar wil je origineel uit de hoek komen? Laat je dan inspireren door de New Yorkse winkel Doughnut Plant.
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

Speciaal voor Moederdag heeft eigenaar Mark Isreal donuts in de vorm van rozen gemaakt. De lekkernij ging als zoete broodjes over de toonbank en ook op Instagram verschenen er en masse foto's met de hashtag @doughflowers.

Door het succes besliste Isreal prompt om de bloemendonuts te blijven verkopen. Sindsdien zijn de zoete tussendoortjes verkrijgbaar in drie smaken: aardbei, appelsien en rozen.

Jammer genoeg worden de donuts dus alleen verkocht in New York. Als je portemonnee geen lastminutereis naar de Big Apple toelaat, zit er niets anders op dan hopen dat de trend snel overwaait naar ons land. In de tussentijd kunnen we ons alvast verlekkeren aan enkele foto's.

A post shared by ?seancmoser? (@seancmoser) on

A post shared by @honeymustardny on

A post shared by Erika ? (@wunderkind) on

News

meer News

Spotlight

CNN noemt Antwerpen een van de beste fietssteden ter wereld

De voordelen van een stad per fiets te verkennen, zijn al sinds jaar en dag bekend. En met het voorjaar in aantocht gaan we weer meer naar buiten. Ga voor een extra ommetje door de buurt of spring op de fiets voor een mooie tocht door de natuur. Nog op zoek naar inspiratie voor een mooie fietsomgeving? CNN publiceerde onlangs een toplijst van de 10 beste steden ter wereld om per fiets te bezichtigen. En ook Antwerpen bemachtigt een plekje in deze lijst!

meer Spotlight