IN BEELD. Kim Kardashian schaamt zich niet voor cellulitis

Geen enkele vrouw wordt gespaard van cellulitis, zelfs Kim Kardashian niet, de vrouw met het meest besproken achterste ter wereld. Dat blijkt uit enkele foto's van paparazzi.
door
Heleen
Leestijd 1 min.

De fotografen trokken de foto's toen Kim op vakantie was in Mexico om de vakantie van haar zus Kourtney te vieren. Op de sociale media begonnen de beelden een eigen leven te leiden, maar dat laat de realityster niet aan haar hart komen.

 

"Oh en je vraagt je af hoe het met mij gaat? Ik zit hier gewoon op het strand met mijn perfecte lichaam", schrijft ze op Twitter.

De vrouw van Kanye West maakte er nooit een geheim van dat ze last heeft van cellulitis. "Ik heb het, net zoals bijna elke andere vrouw op de planeet", zei ze ooit in een interview met Shape. "Het is niet omdat ik me zelfzeker voel over mijn lichaam dat ik denk dat cellulitis schattig is. Het zal altijd een probleemzone zijn bij mij."

News

meer News

Spotlight

ZOVEEL procent van de Belgen eet minstens vier keer per week vlees

Meer dan de helft van de Belgen (56%) eet minstens vier keer per week vlees, inclusief gevogelte. De belangrijkste redenen daarvoor zijn de smaak en veelzijdigheid van vlees, de gewoonte om vlees te eten en de voedzaamheid van vlees. Dat blijkt uit een onderzoek van iVox, uitgevoerd in februari 2023 in opdracht van het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM).

meer Spotlight