IN BEELD. Zo zal het 'Super Mario'-pretpark eruitzien

Er komt een groots Nintendo-pretpark in de Japanse Universal Studios in Osaka. De eerste beelden van 'Super Nintendo World' zijn alvast veelbelovend.
door
Bieke.Truyaert
Leestijd 1 min.

Het pretperk zou pas in 2020 openen, maar de Japanners zijn nu al druk aan het bouwen aan het indrukwekkende domein. Naar aanleiding van de ceremonie die ze er hielden, zijn heel wat foto's vrijgegeven.

Uitgestrekt en interactief

De attracties zullen er allemaal in teken staan van de Nintendo-videospelletjes. Zo zal er onder meer een achtbaan zijn van Donkey Kong en ook een van Mario Kart.

Nintendo belooft dat het pretpark "groots, meeslepend, uitgestrekt en interactief" zal worden. Het is de bedoeling dat het voor de fans lijkt alsof ze zelf in hun favoriete game spelen.

[gallery type="slideshow" ids="745946,745947,745948,745949,745950"]

News

meer News

Spotlight

ZOVEEL procent van de Belgen eet minstens vier keer per week vlees

Meer dan de helft van de Belgen (56%) eet minstens vier keer per week vlees, inclusief gevogelte. De belangrijkste redenen daarvoor zijn de smaak en veelzijdigheid van vlees, de gewoonte om vlees te eten en de voedzaamheid van vlees. Dat blijkt uit een onderzoek van iVox, uitgevoerd in februari 2023 in opdracht van het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM).

meer Spotlight