Bejaard koppel krijgt maar niet genoeg van heerlijke ‘paté’, maar dat blijkt iets helemaal anders te zijn ... : «Ik lachte me dood» (foto)

Een Brits koppel dat in Frankrijk woont heeft zich kromgelachen met een culinaire ontdekking. Hun dochter had voor hen een blikje ‘paté’ gekocht en die bleek hen enorm te bevallen. De dochter had echter helemaal geen paté in huis gehaald, maar wel iets voor een andere huisgenoot...

door
Online redactie
Leestijd 2 min.

De Britse Angela Holloway doet sinds de coronapandemie boodschappen voor haar bejaarde moeder en stiefvader, die net als zijzelf in Frankrijk wonen. Het koppel apprecieert de hulp van Angela heel erg, maar dit keer nog een beetje harder. Het diner van vorige week, «geroosterd brood met een absoluut heerlijke paté», was namelijk echt geweldig geweest. Angela hoorde het echter in Keulen donderen: zij had helemaal geen paté voor hen gekocht.

Miauw

Toen Angela hen vroeg om de verpakking van die heerlijke paté te tonen, barstte ze in lachen uit. Het ging namelijk om een blikje paté met tonijnsmaak, maar dan voor katten - kat Aggy, in het geval van het gezin Lincoln. De honger was blijkbaar zo groot geweest dat noch moeder Margaret noch stiefvader Donald noch zus Beverly had gezien dat er een Britse korthaar op de verpakking stond. En omdat hun Frans nog niet zo goed is, konden ze naar eigen zeggen ook het etiket niet lezen.

«Mijn moeder, zus, en ik lachten ons dood toen we het ontdekten. Mijn mond deed er pijn van», vertelt Angela aan Metro UK. Stiefvader Donald reageerde al spottend: «Probeer je mij te vergiftigen?». Het trio werd gelukkig niet ziek van het blikje kattenvoer. En kat Aggy? Die ging zonder eten naar bed.