Bekijk het prachtige verhaal van ouders en zoontje Jamie

door
Hans
Leestijd 1 min.

Drie jaar lang trachtten Kate en David Ogg een kind op aarde te brengen. Na al het zwoegen lukte het Australisch koppel om een tweeling te baren.

Niks kon de dag van de geboorte verpesten. "Maar," zegt moeder Kate in het pakkend filmpje gedeeld door Johnson & Johnson's YouTube pagina, "de sfeer veranderde plots in de verloskamer. De dokter zei dat het jongetje, we zouden hem Jamie noemen, het niet gehaald had."

Jamie werd in de handen van de moeder gestopt. En vroeg haar man om mee in het kraambed te komen liggen en lieten hun kind niet meer los. "Ik wilde zo veel mogelijk lichaamswarmte rond de baby, dat is wat hem gered heeft" zegt ze. "Ik verhuisde zijn oor naar mijn hart ... en huilde en huilde."

Ondertussen vertelden ze over zijn tweelingzus, Emily, en over al de plannen die zij voor hem hadden. Het is dan dat Jamie een eerste teken van leven gaf, alsof deze woorden en de liefde die Jamie kreeg het onmogelijke mogelijk maakte. Hij opende zijn ogen en greep met zijn kleine vingers de hand van de zijn vader.

 

News

meer News