Belgisch bedrijf zet Deliveroo voor huisdieren in de markt

Geen eten in huis? Dankzij de opkomst van Pizza.be, Ubereats en Deliveroo hoeft dat geen probleem te zijn. Het succes van deze take-awayservices inspireerde het Belgische bedrijf Animeals om een gelijkaardige maaltijdservice op poten te zetten voor huisdieren.
door
Mare
Leestijd 1 min.

Concreet biedt Animeals verrassingsboxen voor je huisdier. Daarin zit onder andere gezonde voeding, maar ook snacks en speelgoed voor je harige metgezel.  Om de pakketten samen te stellen werkt Animeals samen met Edgar & Cooper voor het hondengedeelte en met Yarrah voor de pakketten kattenvoer.

Hoge kwaliteit

De kwaliteitsstandaarden van Animeals liggen behoorlijk hoog. Zo wordt er steevast geopteerd voor natuurlijke voeding én wordt er ook rekening gehouden met de allergieën of speciale voorkeuren van je viervoeter.

Als baasje kan je op de voedselpakketten bestellen via de website van het merk. De prijzen liggen tussen de 30 en de 35 euro, afhankelijk van het abonnement. Je kan bijvoorbeeld kiezen tussen een maandelijks pakket of een eenmalige proefbox.

Bron: Nina.be

News

meer News