Beyoncé steunt school van haar dochtertje met concert

Beyoncé heeft zaterdagavond een verrassingsoptreden gebracht in Los Angeles. Daarmee steunde ze de benefietavond van de school van haar dochter.
door
annemie
Leestijd 1 min.

Het 'Center for Early Education' bestaat 75 jaar en dat verdiende een groot feest. Met enkele optredens probeerde de school een centje bij te verdienen, en de zaal zat vol. Niemand verwachtte echter dat uitgerekend Beyoncé een verrassingsoptreden zou geven. De mama van Blue Ivy zong enkele van haar grootste hits zoals ‘Crazy in Love' en ‘Halo'.

Als toemaatje coverde ze ‘I Will Always Love You' van Whitney Houston. Op Instagram en Twitter waren de aanwezigen lyrisch over het verrassingsoptreden van de zangeres.

Foto: AFP/ I. S. Savenok

 

News

meer News

Spotlight

Gasverbruik Vlaamse gezinnen tot 22 procent lager dan vorig jaar

Het gasverbruik van Vlaamse gezinnen daalde de afgelopen wintermaanden opnieuw fors in vergelijking met vorig jaar, tot ruim -22,5 procent in februari. Ook het elektriciteitsverbruik lag 3,5 tot 6,5 procent lager dan in de winter van 2021-2022. Dat blijkt uit cijfers van netbeheerder Fluvius, op basis van anonieme gegevens van de digitale meters.

meer Spotlight