Billie Eilish poseert in gewaagde fotoshoot: "Ik heb nog nooit zoiets gedaan"

De Amerikaanse zangeres Billie Eilish heeft zich van een heel andere kant laten zien in een fotoshoot voor Vogue. “Het gaat erom dat je je goed voelt”, vertelt ze.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

Billie Eilish staat op de cover van het Britse modeblad Vogue. De 19-jarige zangeres van onder meer 'Bad guy' straalt in een klassevolle pin-up shoot in korset en netkousen. Opvallend, want eerder gaf ze meermaals aan dat ze niet wilde dat haar lichaam een gespreksonderwerp werd. Daarom draagt ze ook vaak losse kleren.

Niets aantrekken van anderen

In het bijhorende interview legt de Amerikaanse popster uit dat op die manier poseren nieuw is voor haar. "Ik heb nog nooit zoiets gedaan. Behalve dan als ik alleen ben", reageert ze.

Ze zegt dat mensen zich goed horen te voelen in hun vel, ongeacht wat anderen ervan vinden. "Het gaat erom dat je je goed voelt. Als je plastische chirurgie wil ondergaan, doe dat dan. Als je een outfit wil dragen waarvan anderen vinden dat je er te dik voor bent, trek je er dan niets van aan. Heb je het gevoel dat je er goed uitziet, dan zie je er goed uit", klinkt het.

Op 30 juli komt het nieuwe album van Billie Eilish, 'Happier Than Ever', uit.