BIZAR. Amerikanen worden aangespoord om zich te laten vaccineren met... lapdance

Bij een coronavaccin krijg je in de Verenigde Staten soms wel hele bijzondere extra’s. Het land doet allerlei pogingen om meer mensen te laten inenten. Van gratis jointjes tot aan hoge geldbedragen. In een stripclub in Las Vegas krijg je bij een vaccin zelfs een ‘verwenpakket’.

door
Metronieuws
Leestijd 1 min.

De Southern Nevada Health District ging een samenwerking aan met de bekende stripclub Larry Flynt’s Hustler Club in Las Vegas. De stripclub diende eventjes als pop-up kliniek. De eerste honderd bezoekers die afgelopen vrijdagen een vaccinatie haalden, kregen daarvoor een speciale beloning.

Drank, lapdance en lidmaatschap

En daarvoor tastte de stripclub flink in de buidel. Het hele pakket had namelijk een waarde van ongeveer 5000 dollar. De eerste gevaccineerden kregen een platinum-lidmaatschapskaart. Maar ook een fles alcohol, gratis dansen van een gevaccineerde entertainer, kaartjes voor een erotische show en een ritje in een limousine.

En dat ‘prijzenpakket’ bleek een gewilde beloning. De eerste honderd plekken waren al snel vergeven. De stripclub was al vaker betrokken bij het promoten van een inenting. Zo deelden medewerkers van het filiaal in New Orleans gratis shotjes drank uit aan mensen die een vaccinatie haalden.