BIZAR. De Testicuzzi is een jacuzzi voor je edele delen

Twee vrienden uit de Amerikaanse staat Utah hebben een jacuzzi ontworpen voor je testikels. Zoals veel bizarre producten ontstond het idee voor dit apparaatje tussen pot en pint, zegt ontwerper Pride Smith.
door
alain.narinx
Leestijd 2 min.

"Het idee voor ons product ontstond twee jaren geleden, tijdens een gezellige babbel onder vrienden. We bespraken de nieuwste trends bij universiteitsstudenten en hoorden een waanzinnig idee. Sommige studenten vinden het blijkbaar leuk om hun ballen in een plastic bekertje met warm water te laten zakken. Vervolgens blaast hun vriendinnen met een rietje in het water om bubbels te maken", vertelt Smith aan Metro UK. "Mijn zakenpartner Ryan vond dit een geniaal idee. Hij zei me dat we een jacuzzi voor testikels moesten ontwerpen."

Veiligheid voorop

Smith voegde de daad bij het woord en ontwierp een jacuzzi voor teelballen met een 3D-printer. "De Testicuzzi ziet eruit als een mini-jacuzzi met een lederen kussentje om je penis op te laten rusten", vertelt hij. Het apparaatje werkt op batterijen, voor de veiligheid van de gebruiker. "Ik verwacht dat de eerste exemplaren op 10 december worden geleverd, perfect als kerstcadeau voor je partner."

Een reeks proefpersonen heeft het ontwerp ondertussen uitvoerig getest en goedgekeurd, verzekert Smith voorts. "De mannen die de Testicuzzi hebben gebruikt, vinden het een magische ervaring. Ze houden echt van het gevoel van de bubbels. De proefpersonen vonden het apparaat aangenaam, verfrissend en relaxerend."

"One size fits all"

Opmerkelijk: Smith en Ryan hebben de Testicuzzi maar in één maat geproduceerd. De makers verzekeren dat de meeste gebruikers geen probleem zullen hebben met de afmetingen van het toestel. "We hebben uitvoerig onderzoek gedaan naar de grootte van testikels. Verrassend is dat de grootte van teelballen bij veel mannen gelijkaardig is. Er zijn geen grote statistische verschillen, zoals bij penislengtes. We hebben voor de grootte iets hoger gemikt dan de mediaan. Tot nu toe hebben we geen klachten ontvangen", klinkt het.

De Testicuzzi is nog niet in productie, maar zal tegen de kerstperiode in drie versies verkrijgbaar zijn. De witte en zwarte versie kosten 39,95 Amerikaanse dollar per stuk (35,78 euro). Er is ook een versie met 14-karaats bladgoud te koop voor 10.000 dollar (8.957 euro).