BIZAR. Expert beweert dat Jezus beroep deed op cannabisolie voor mirakels

Volgens de controversiële autheur David Bienenstock is cannabis al veel langer aanwezig dan we denken. In een interview met The Daily Star beweert de man  dat Jezus cannabisolie gebruikte om mirakels uit te voeren. 
door
Axelle.Lot
Leestijd 1 min.

Bienenstock heeft al verschillende boeken geschreven die het gebruik van marihuana moeten verdedigen en in een interview met de Britse krant The Daily Star gaat hij nog een stapje verder. "Het gebruik van cannabis gaat terug tot 2.000 jaar geleden. Het was wijdverspreid toen en het werd gekweekt en gebruikt voor medische redenen."

"De christelijke kerk gebruikte het om de pijn van de zieken te verzachten, maar soms gebeurde het ook dat door wat olie op de huid te wrijven er een mirakel gebeurde en de persoon van zijn ziekte genas."

Jesus

"Binnen een gelovige mindset is er natuurlijk geen wetenschappelijke onderbouwing voor deze plotselinge genezing, maar je moet het gewoon bezien als een mirakel", zegt hij nog. In het bizarre interview claimt de auteur ook dat Jezus zelf cannabis gebruikte. Historici verwerpen de claim alvast en noemen Bienenstock een sensatiezoeker.