BIZAR. Foto van wetenschappelijk experiment lijkt op seksspeeltje en gaat viraal op Twitter

De Britse Emma Holmes uit Leeds postte een onschuldige foto van een wetenschappelijk experiment in haar tuin op Twitter. Die afbeelding ging meteen viraal en werd maar liefst meer dan 10.000 keer geretweet, omdat het proefje op een seksspeeltje lijkt. Holmes beweert dat ze het totaal niet doorhad, maar na al die reacties keek ze opnieuw en moest ze er hard om lachen.
door
andries.haesevoets
Leestijd 2 min.

Om haar kinderen wat te entertainen in deze coronatijden deed de Britse Emma Holmes uit Leeds een klein wetenschappelijk experimentje in haar tuin. Het proefje veroorzaakte een schuimende vloeistof met behulp van waterstofperoxide, gist en warm water. Die reactie wordt ook wel 'olifantentandpasta' genoemd, omdat het lijkt alsof er schuimende tandpasta uit een buisje wordt geperst dat bijna zo groot als een olifant is. Holmes deelde een foto van die test op Twitter en daar kwamen massaal veel reacties op. Iedereen vond dat het experiment op een seksspeeltje lijkt, meer bepaald een dildo.

Onschuldig experiment

De foto werd meer dan 10.000 keer geretweet en de reacties bleven natuurlijk ook niet uit: “Sorry, maar ik zag dildo's in je tuin”, “Ik moet mijn ogen laten testen” en “Ik vraag me echt af wat je je kinderen hebt aangeleerd”.  Holmes reageerde uiteindelijk ook op al die seksueel getinte commentaar: “Jullie hebben allemaal zo'n vieze gedachten. Ik heb nooit gezegd hoe fallisch ze eruit zagen! Jullie smerige beesten.”

Garden science lessons! Elephant toothpaste! pic.twitter.com/nTmsnoxfOT

— Emma Holmes (@EmmaSmileHolmes) June 24, 2020

“Ik heb het eerst eerlijk gezegd niet gezien”, zegt Holmes aan Metro UK.  “Maar nu iedereen het heeft gezegd, kan ik het niet ontkennen. Als het buisje niet roze was, dan was het veel minder erg geweest. Ik probeerde gewoon iets leuks voor de kinderen te doen, maar nu zal ik twee keer nadenken als ik nog eens een foto op Twitter zet.”

News

meer News

Spotlight

meer Spotlight