BIZAR. Heteluchtballon moet HIER een noodlanding maken

Een heteluchtballon heeft in Oostenrijk een noodlanding moeten maken op de steile helling van een skipiste. De politie deelde vrijdag mee dat de ballonvaarder door zwakke wind en steeds minder gas niet over een bergkam geraakte en bijgevolg in het skigebied Dachstein West landde.
door
silke.vandenbroeck
Leestijd 1 min.

De hulpdienst van het skigebied zette samen met de politie de skipiste af en zorgde ervoor dat de korf van de ballon niet van de piste gleed. De ongeveer 400 kilo zware ballonkorf moest daarna met een sneeuwkat naar het dal getransporteerd worden. Niemand raakte gewond bij het voorval

News

meer News

Spotlight

CNN noemt Antwerpen een van de beste fietssteden ter wereld

De voordelen van een stad per fiets te verkennen, zijn al sinds jaar en dag bekend. En met het voorjaar in aantocht gaan we weer meer naar buiten. Ga voor een extra ommetje door de buurt of spring op de fiets voor een mooie tocht door de natuur. Nog op zoek naar inspiratie voor een mooie fietsomgeving? CNN publiceerde onlangs een toplijst van de 10 beste steden ter wereld om per fiets te bezichtigen. En ook Antwerpen bemachtigt een plekje in deze lijst!

meer Spotlight