BIZAR. Italiaan neemt duidelijk zijn voorzorgen tegen het coronavirus

Iedereen neemt de nodige maatregelen tegen het nieuwe coronavirus, maar sommigen zijn daar iets creatiever in dan anderen. Een Italiaan kwam zo op het idee om een kartonnen bescherming te maken die mensen op een afstand van 1,5 meter van hem vandaan moet houden. Op die manier vermijdt hij alle mogelijke contact met vreemden.
door
kenny.de.block
Leestijd 2 min.

Een man uit Rome heeft een zeer creatieve en originele manier gevonden om mensen op afstand te houden. De Italiaan loopt sinds kort rond met een kartonnen schijf om zijn middel. Op die manier raakt hij met niemand in contact en loopt hij een minder groot risico om besmet te raken met het nieuwe coronavirus. Als hij ergens bij wil komen, dan doet hij dat met een klem die hij voor zich uitsteekt. Hoe de man door een deur loopt is niet echt duidelijk. Met een diameter groter dan drie meter neemt de man zeer veel plaats in beslag.

Andere maatregelen

Voordien werden al andere originele maatregelen genomen tegen het coronavirus. Zo dragen sommige mensen een condoom rond hun vinger om nergens mee in contact te moeten komen. Anderen kiezen dan weer voor een gasmasker of een fles die ze op hun hoofd plaatsen. Sommige passagiers reizen op hun beurt met een doorzichtige tent om zich heen. Allemaal om een mogelijke besmetting tegen te gaan.