Bizar. Tijdens Harry Potter-yoga waan je je op Zweinstein

Fan van Harry Potter en niet vies van wat beweging? Dan wil je wellicht eens een bezoekje brengen aan Austin. Een plaatselijke duo organiseert Harry Potter-yoga waarmee je je zo op Zweinstein waant!
door
camille.van.puymbroeck
Leestijd 1 min.

Dia dos Muertos

Ter ere van Halloween organiseerden de zusjes Isabel Beltran en Ximena Larkin in een plaatselijke brouwerij een yogasessie in het thema van Harry Potter. Beiden hebben Mexicaanse roots en zochten een manier om de Mexicaanse variant van Halloween, 'Dia dos Muertos', te vieren. De les was meteen uitverkocht en trok heel wat Harry Potter-fans.

Toverstokken en onzichtbaarheidsmantels

Hoe verloopt zo'n les dan in de praktijk? Yogi's krijgen toverstokken om te gebruiken tijdens hun poses, mogen zich vervolgens verstoppen onder een onzichtbaarheidsmantel (een deken) en alle standjes krijgen themanamen. Wat dacht je van 'Slytherin Cobra' of 'Downward Fluffy'? Tijdens savasana las Isabel Beltran voor uit 'Harry Potter en de Relieken van de Dood'. Ook in de toekomst zal het duo nog themalessen organiseren: "Als themalessen meer mensen kunnen aanzetten tot yoga, dan kunnen we niet anders dan doorgaan om zo de magie van yoga te verspreiden." Wij duimen alvast voor Harry Potter-lessen in België!

News

meer News

Spotlight

Vijf geheimen om er elke dag fris uit te zien

Zie je er 's ochtends uit alsof je door een tornado bent getroffen? Of merk je halverwege de dag dat je erbij loopt als een lijkbleke slak? No worries, het geheim van een frisse uitstraling zit ‘m vaak in kleine gewoontes – zoals deze vijf beautyroutines.

meer Spotlight