BIZAR. Vrouw verdient veel geld door naaktfoto's te verkopen die moeder van haar maakt

De 22-jarige Britse Beth Spiby beweert dat ze op één jaar tijd 120.000 pond heeft verdiend door naaktfoto's van haarzelf te verkopen. Haar moeder hielp haar daar een handje bij, zij maakte namelijk de foto's. Een behoorlijk speciaal familiebedrijf.
door
silke.vandenbroeck
Leestijd 1 min.

Spiby werkte eerder als kassierster in een cadeauwinkel, maar toen een collega aan haar vertelde dat ze ook makkelijk geld kon verdienen door naaktfoto's te verkopen, wist de jonge vrouw wat haar te doen stond.

1.000 volgers

Haar moeder, Jane, maakt dagelijks foto's en filmpjes van haar dochter die Spiby dan verkoopt op het internet aan haar volgers. Zij betalen 12 pond per maand zodat ze toegang hebben tot de expliciete content. Ondertussen heeft de vrouw al meer dan 1.000 volgers, wat betekent dat ze meer dan 10.000 pond per maand krijgt. Netjes.

Assistentie

"Uiteraard zijn de beelden niet té expliciet, daar zou ik mijn moeder ook niet bij willen betrekken. Het zijn gewoon eerder foto's waarvoor ik poseer in mijn ondergoed", aldus Spiby aan Metro UK. Ondertussen heeft de vrouw ook een assistente.