Boer Jeroen dumpt nu ook Kimberly en vindt het "laf wat Severien doet"

Alweer een verrassing van formaat in het kamp van boer Jeroen uit ‘Boer Zkt. Vrouw'. Nadat hij eerst besloot om niet verder te gaan met Severien, breekt hij nu ook met zijn nieuwe liefde Kimberly.
door
koen.de.nef
Leestijd 2 min.

In de laatste aflevering van ‘Boer Zkt. Vrouw' verbaasde boer Jeroen iedereen door aan te kondigen dat hij niet verder wilde met zijn ‘coup de foudre' Severien. Hij had intussen zelfs al een nieuwe liefde: Kimberly.

Geen toekomst

Blijkt nu dat ook Kimberly al afgedaan heeft bij de 27-jarige melkveehouder in Duitsland: “Toen ze vorige week bij mij in Duitsland was, hebben we daar rustig over gepraat en zij heeft dat goed opgenomen. Zij begreep dat een relatie nu geen toekomst heeft. Wij zijn in goeie verstandhouding uit elkaar gegaan. Ik heb haar gezegd dat ik zeker iets met haar ga drinken als ik de volgende keer in België ben. Misschien groeien wij in de toekomst weer naar elkaar toe, maar op dit moment lukt het niet”, vertelt hij in Dag Allemaal.

Zwartmaken

Kimberly nam de breuk minder zwaar op dan Severien, die volgens Jeroen aan het natrappen geslagen is. “Kimberly is een heel volwassen meisje. Als je met haar over zo'n thema praat, staat ze daarvoor open en blokt ze dat niet meteen af. Severien was meer gesloten. Ze zei tegen mij dat ze het begreep, maar achteraf ging ze me zwartmaken bij andere mensen. Zo heeft ze ook naar Kimberly gebeld om ‘samen hun verdriet te verwerken'. Maar Kimberly hééft geen verdriet, wij hebben nog een goed contact. Ik vind het laf van Severien dat ze mij nu in een slecht daglicht tracht te stellen bij Kimberly”, klinkt het nog.