Britse vrouw belooft eeuwige trouw aan zichzelf

De Britse Lynne Gollogly heeft haar zoektocht naar de ware liefde opgegeven. Daarom stapt ze op haar veertigste verjaardag met zichzelf in het huwelijksbootje. 
door
Timmy
Leestijd 1 min.

Voor haar huwelijk in april pakt ze het groots aan, schrijft de Daily Mail. Lynne zal trouwen in een klassieke witte bruidsjurk en ze heeft een geheime locatie geboekt voor de voltrekking van het ja-woord. “Ik verwacht meer dan één bruid op deze trouw.” Met deze woorden spoort de verloofde andere dames aan om ook in bruidsjurk te komen.

Na het feest vertrekt Lynne op huwelijksnacht naar Rome. Vroeger was de 39-jarige vrouw al eens verloofd, maar het mocht niet zijn. “Ik heb in het verleden een heleboel potentiële relaties gehad, maar ik wil niet zomaar voor iemand gaan zodat ik in de hedendaagse samenleving pas.”

Ze is niet de eerste vrouw die met zichzelf in het huwelijksbootje stapt. In 2014 trouwde de Britse Grace Gelder, nadat ze zichzelf ten huwelijk had gevraagd op een bankje in een park in Londen. Een jaar later gaf de Amerikaanse Yasmine Eleby het ja-woord aan zichzelf voor haar veertigste verjaardag. Officieel is het niet mogelijk om met jezelf te trouwen.

?? #Uk • Single woman organises a wedding ceremony for her birthday: Lynne Gollogly, 39, of Rotherham, South… https://t.co/59V74tqGtz pic.twitter.com/PYHlkmzhUr

— Kazi UK™ ?? (@Kazi_UK) 19 februari 2017