Bruidegom krijgt boete door blunder met zonnebril

De avond voor zijn huwelijk schreeuwde een Britse bruidegom zijn geluk van de daken op Twitter. Jammer genoeg voor de man kon de politie niet lachen met zijn tweet.
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

Pete Hemsley deelde een foto op het sociale medium, waarop hij al glunderend met een zonnebril in de camera keek. "Het is mijn laaste nacht als vrijgezel. Vanaf morgen ben ik een getrouwde man. Ik kan niet wachten om met mijn prinses te trouwen. Ze is zo prachtig", schreef de man erbij.

Reflectie

Achteraf gezien had de echtgenoot in spe het zomerse accessoire beter laten liggen. In de reflectie van zijn zonnebril was namelijk duidelijk te zien dat Hemsley achter het stuur zat. En voor het gebruik van een smartphone in een wagen riskeren autochauffeurs een fikse boete.

De politie van Northumbria was de tweet van de Brit op het spoor gekomen. "Kan je zo snel mogelijk met ons contact opnemen", vragen de agenten verontwaardigd. "Van ons krijg je alvast een trouwgeschenk: een boete ter waarde van 200 pond (ongeveer 240 euro) en 6 strafpunten op je rijbewijs." Na de reactie verwijderde Hemsley snel zijn account. Of hij ook een boete in de bus gekregen heeft, is onduidelijk.

Just to keep everyone current on the situation > It is people like this who end up destroying people lives through their own stupidity pic.twitter.com/vdAD719IPs

— Matthew Clements (@162154_VRC40) 15 april 2017