Cara Delevingne: "Als het niet marcheert in bed, blijft de relatie niet duren"

De Britse actrice Cara Delevingne heeft in een openhartig interview haar seksleven uit de doeken gedaan. “Bij vrouwen ben ik een beest in bed”, klinkt het.
door
koen.de.nef
Leestijd 2 min.

Het is al langer bekend dat Cara Delevingne biseksueel is. Na een relatie met onder meer Harry Styles is het 26-jarige topmodel tegenwoordig samen met actrice Ashley Benson.

Knap en lief

Haar seksbeleving met een man of met een vrouw is compleet anders. “Vreemd genoeg ben ik anders met mannen dan met vrouwen. Bij mannen was ik onderdanig en onderging ik het liefdesspel. Wat me dan waarschijnlijk tot een saaie bedpartner maakte. Want m'n relaties met mannen duurden niet lang. En ik hoorde nadien wel eens via via dat ze mij knap en lief, maar ook wat teleurstellend noemden…”

“Bij vrouwen ga ik wild tekeer in bed. Wat meisjes soms wegjaagt omdat ze het liever rustigaan hebben. Ach, je mag als koppel nog zo goed met elkaar kunnen praten, romantisch doen of elkaars beste reisgezel zijn: als het niet marcheert in bed, zal de relatie niet blijven duren. Dat heb ik al meermaals ondervonden”, vertelt ze in TV Familie.

Beest in bed

Haar huidige vriendin Ashley wist niet wat haar overkwam toen ze voor het eerst met Cara in bed dook. “Zij had nog niet zoveel ervaring met vrouwen. Dus ze schrok wel toen ze mij in bed leerde kennen. In het gewone leven ben ik vrij keurig en lief. Maar tijdens de seks verander ik in een tijgerin. Dat moet ook. Vrijen heeft iets dierlijks. Je moet een beetje een beest durven te zijn. Ashley wist eerst niet wat haar overkwam. Ze was blij verrast, vermoed ik. Ashley is zelf iets rustiger. Maar uiteindelijk krijg ik haar zover dat ze dingen doet waarvan ze vermoedde dat ze die nooit zou doen”, klinkt het.

News

meer News

Spotlight

meer Spotlight