Cardi B heeft genoeg van plastische chirurgie: "Bitch, nooit meer"

Cardi B heeft plastische chirurgie voorgoed afgezworen. De Amerikaanse rapster  heeft zodanig slechte ervaringen gehad dat ze nooit meer onder het mes wil gaan, verzekerde ze haar volgers op Twitter.
door
aaron.verbrugghe
Leestijd 2 min.

Cardi B koos onlangs voor een liposuctie en liet haar borsten liften, omdat ze geen tijd zou hebben om te sporten. Maar daar komt ze nu dus op terug. "Ik ben de afgelopen weken aan het trainen geweest, want bitch ik ga nooit meer naar de plastisch chirurg", schreef ze op Twitter. "Maar ik moet je wel zeggen dat ik sindsdien geen hoofdpijn meer heb."

I been working out for the past 2 weeks cause bitch I ain't getting surgery again???but let me tell you I haven't got a headache ever since .

— iamcardib (@iamcardib) June 12, 2019

Na de operaties had Cardi te maken van verschillende complicaties. Zo had ze last van extreem opgezwollen voeten en moest ze langere tijd rust nemen. De rapper blies daarom verschillende optredens af, maar dit werd haar door fans niet in dank afgenomen. Ook snapten ze niet waarom de muzikante aan zich liet sleutelen.

"Geen tijd om te sporten"

Daarop haalde de 26-jarige Amerikaanse flink uit. "Ik doe de f*ck wat ik wil met mijn lichaam", schreef ze een aantal dagen geleden. "Ik heb niet zo'n luizenleven als jullie, mijn werk als entertainer vergt 24 uur van m'n dag. Dus nee, ik heb geen tijd om te sporten. Daarom wilde ik specifieke dingen laten doen die ik zelf nooit voor elkaar zou krijgen, ook al zou ik wel sporten."