Champagne leidt tot spontane toast op de New Yorkse metro

Een bizar voorval kan de dagelijkse rit naar het werk of naar huis heel wat leuker maken. Zeker wanneer er een fles champagne vanonder je stoel rolt. 
door
Kevin
Leestijd 1 min.

Dat is wat Colleen Hagerty zag gebeuren. De New Yorkse zat zondag op de metro, wanneer er plots een fles bubbels tegen de voeten van één van de pendelaars rolde.

"Een man in een grijs jasje merkte een ongeopende fles champagne op. Hij raapte ze op en opende ze", verklaart Hagerty bij Mashable. "Andere reizigers zagen het drankje en begonnen te glimlachen. Toen de kurk uit de fles sprong, zat de sfeer er echt in."

"Een andere kerel vond een lege fles en vroeg de man met de champagne om te delen", vervolgt Hagerty. "Tijdens een stop aan een halte schonk de man in de grijze jas een glas uit, waarna ze samen klonken. De mensen op de metro konden erom lachen. Al bij al was het een spontaan, grappig moment."

De New Yorkse heeft een foto gemaakt van het moment waarop de twee drinkebroers klinken en die gedeeld op Twitter. Daar kreeg de foto heel wat bijval, met meer dan 200.000 likes.

A full bottle of wine just rolled out from under a subway seat and now these 2 strangers popped it open & are drinking it. This is peak NYC pic.twitter.com/lni474aoY9

— Colleen Hagerty (@colleenhagerty) 26 februari 2017

News

meer News