Charlie Sheen wil reboot 'Two And A Half Men'

De één zijn dood is de ander zijn brood. Amerikaans acteur Charlie Sheen ruikt zijn kans nu het Amerikaanse tv-programma 'Roseanne' van de Amerikaanse zender uit de ether wordt gehaald na een racistische tweet. "Waarom geen reboot van 'Two And A Half Men'?", zo suggereert hij op Twitter.
door
eline.vandenbroucke
Leestijd 2 min.

De Amerikaanse zender ABC heeft besloten om de populaire show van Roseanne Barr niet langer uit te zenden, na een racistische tweet van de presentatrice. Zij tweette dat Valerie Jarrett, een vroegere adviseur van oud-president Barack Obama, een "kruising is van iemand uit de moslimgemeenschap en 'Planet of the Apes'". De zender ging niet licht over de boodschap en stopt met de uitzendingen van haar show.

Nu is er dus een gat in het uitzendschema, en dat vind Charlie Sheen goed nieuws. "Adios Roseanne. Hashtag Not Winning. Toedeloe.", twitterde Charlie. "De weg is nu vrij voor onze reboot."

 

 

adios

Roseanne!

good

riddance.

hashtag

NOT Winning.

the

runway is

now clear

for

OUR reboot.

— Charlie Sheen (@charliesheen) May 29, 2018

Bij zijn Tweet postte hij een foto met een oud script van de show. Als hashtag voegde hij toe: "De terugkeer van Charlie Harper", zijn personage dat de show verliet na een ruzie met een producer. Sheen is niet de enige die op de kar springt. Ook Bryan Fuller ziet een terugkeer van zijn show 'Pushing Daisies' wel zitten.