Check-in: Leven als een miljardair in New York

Ooit al van gedroomd om miljardairtje te spelen, net als de Roys in de tv-serie ‘Succession'? Op naar New York!
door
Janne
Leestijd 1 min.

Laura Sengler

Privéchauffeur, sublieme gebouwen, sterrenrestaurants… De Roy-familie baadt in luxe. In de nieuwe HBO-serie Succession volgen we het doen en laten van Logan Roy, eigenaar van een van de grootste media-imperia ter wereld. In deze familie regeert geld niet alleen zaken, maar ook relaties. Zin om ook eens van zo'n droomleven te proeven? Dat kan, tijdens je volgende citytrip in New York!

Brunchen in Le Coucou

Foto Le Coucou

Wat is er glamoureuzer dan de dag beginnen met een brunch in een van de luxueuste plekken van Manhattan? HBO draaide enkele scènes van zijn reeks in restaurant Le Coucou. Witte tafelkleden, open keuken, dresscode, menu in het Frans... In dit weelderige decor herinterpreteert de Parijse chef Daniel Rose de klassiekers uit de Franse keuken. Een onmisbare halte tijdens je luxetripje naar New York.

Le Coucou, 138 Lafayette Street, New York 11013

New York per helikopter

De Roys liggen niet wakker van de eindeloze files in New York. Ze vliegen er gewoon over. Of ze nu naar een meeting moeten of naar een baseballwedstrijd, de familie springt de helikopter in alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Wil je ook eens lekker elitair doen? Liberty Helicopters biedt een brede waaier opties aan, naargelang je budget. Op zoek naar de meest iconische plekken in New York of de stad ontdekken by night? Je voelt je heel even een echte miljardair…

www.Libertyhelicopter.com. Vanaf 179 dollar voor twaalf minuten.

Shoppen op Fifth Avenue

De beroemdste straat van New York is waar miljardairs thuis zijn. Op 5th Avenue staan de Flatiron Building, Empire State Building en het Rockefeller Center gewoon tussen de luxewinkels van Cartier, Armani, Fendi, Bulgari en Tiffany & Co. Een must voor shopaholics én fans van die andere HBO-reeks, Sex and the City.

De place to be: tussen 49th en 60th Street

Afterwork met zicht op Manhattan

Foto 1 Brooklyn Bridge Hotel

Stel je voor: de zon boven de skyline van Manhattan zakt zachtjes in de East River terwijl jij van een cocktail nipt. Na een druk dagje shoppen gaat er niets boven een panoramisch zicht op Manhattan, de Financial District, het Vrijheidsbeeld en de Brooklyn Bridge. Je kan met een hapje en een drankje van het spektakel genieten op de adembenemende rooftop van het 1 Hotel Brooklyn Bridge met zijn infinity pool. Een moment van absolute luxe!

De 10de verdieping van 1 Hotel, 60 Furman Street. Van maandag tot donderdag tussen 11u en middernacht, op vrijdag en zaterdag van 11u tot 02u en op zondag van 11u tot middernacht. Betalend voor wie niet in het hotel logeert.

Luxenacht

Foto 1 Brooklyn Bridge Hotel

Blijf - letterlijk - nog even dromen en logeer gewoon in het 1 Hotel. Een luxueuze plek aan de Brooklyn Bridge, waar de natuur het voor het zeggen heeft. Het hotel is gebouwd met ruwe grondstoffen zoals gerecycleerd hout en industrieel staal, dat alles gesublimeerd door... planten. Plantmuren, matrassen van gemengde hennep, biokatoenen lakens, recycling ... hier rijmt luxe met ecologie. Om nog maar te zwijgen van het adembenemende uitzicht op Manhattan. Wedden dat je je de koning te rijk voelt?

1 Hotel Brooklyn Bridge, 60 Furman Street, New York 11201. Vanaf 500 dollar per nacht.