Clint Eastwoord wordt op zijn 88e opnieuw vader

Zelfs in Hollywood overtreft de realiteit soms de fictie. Zo ook het verhaal van de 65-jarige Laurie Murray, die meer dan dertig jaar lang verwoede pogingen deed om haar biologische vader te achterhalen. Uiteindelijk bleek de scherpschutter niemand minder dan wereldster Clint Eastwood (88) te zijn.
door
aaron.verbrugghe
Leestijd 2 min.

Het was een bijzondere gewaarwording op de première van Eastwoods nieuwe film 'The Mule', waarin de 'Dirty Harry'-ster een hoogbejaarde drugskoerier neerzet. Speciaal voor de gelegenheid had hij al zijn acht kinderen meegenomen.

 

Dat deed vele aanwezigen even de wenkbrauwen fronsen. Want had Eastwood niet zeven kinderen? Bleek er zich de afgelopen maanden achter de schermen een klein wonder te hebben voltrokken.

Laurie Murray

Laurie Murray had de moed haast opgegeven. Ze groeide op in een pleeggezin, nadat ze als baby ter adoptie was afgestaan. De enige informatie die ze later had, was dat haar biologische moeder een onbekende vrouw uit Seattle was die op veel te jonge leeftijd zwanger was geraakt van een eveneens onbekende man.

Pas toen Laurie zelf een volwassen vrouw was, begon ze aan haar zoektocht naar haar echte ouders. Het leek de spreekwoordelijke speld in een hooiberg, maar met behulp van verschillende privé-detectives en het jarenlang uitspitten van officiële documenten, kwam daar na dertig jaar toch het verlossende antwoord: bleek ze gewoon de dochter van een superster te zijn! De afgelopen maanden benutten Laurie en Clint om elkaar beter te leren kennen.

Notoire womanizer

Toen zij in 1953 werd geboren, was hij destijds nog getrouwd met model Maggie Johnson, maar ook toen al piste de klaarblijkelijk extreem viriele acteur regelmatig naast de pot. Bij één van die affaires verwekte hij een dochter, zonder daarvan ooit op de hoogte te zijn gebracht.

Inmiddels is de 65-jarige helemaal opgenomen in de bijzondere familie Eastwood. Want dat het een bijzonder gezelschap is, staat vast. Wie kan als pater familias immers zeggen dat hij bij maar liefst zes verschillende vrouwen al zijn kroost heeft verwekt? Dat wordt puzzelen bij de verdeling van de erfenis.

 

News

meer News