COOL. Je kan nu daten op basis van je koelkastinhoud

Liefde gaat hier letterlijk door de maag. Samsung heeft een dating-app ontwikkeld waar je een lief kan vinden op basis van elkaars koelkastinhoud. Zou jij het uitproberen?
door
chloe.festraets
Leestijd 1 min.

De app is volledig gratis, het enige wat je nog nodig hebt is een Samsung Family Hub koelkast. Die heeft een ingebouwde camera, zodat je op je smartphone kan zien wat er in je ijskast zit. Met de datingapp deel je een foto van de binnenkant van je koelkast. Vervolgens kan je anderen naar rechts of links swipen op basis van de hun boodschappen. Wie geen nieuwe koelkast wil kopen, kan altijd zelf nog een foto nemen.

Met de datingapp, die eigenlijk ontwikkeld is als promotie voor de Family hub, hoopt Samsung de oppervlakkigheid van gefilterde foto's op sociale media en vooral datingssites tegen te gaan. Je koelkast zegt uiteindelijk heel wat over wie je bent. Een letterlijke vleeskeuring als je het ons vraagt.

News

meer News

Spotlight

Vijf geheimen om er elke dag fris uit te zien

Zie je er 's ochtends uit alsof je door een tornado bent getroffen? Of merk je halverwege de dag dat je erbij loopt als een lijkbleke slak? No worries, het geheim van een frisse uitstraling zit ‘m vaak in kleine gewoontes – zoals deze vijf beautyroutines.

meer Spotlight