Dankzij deze verwarmde hondenmand heeft je viervoeter nooit koud

De winter staat voor de deur en de temperaturen zakken nu al geregeld onder nul. Wanneer je 's avonds in de zetel kruipt, doe je dat onder het genot van een warme chocomelk en een zalig zacht dekentje om je warm te houden. Maar tenzij je viervoeter steevast met jou in bed slaapt, blijft het arme beestje 's nachts in de kou achter.
door
camille.van.puymbroeck
Leestijd 1 min.

Natuurlijk heeft je hond wel een hondenmand, maar eerlijk: erg warm is dat niet. En helaas is het niet altijd mogelijk om dat ding tegen de verwarming aan te zetten. Wil je alsnog dat je trouwe viervoeter het 's nachts (en overdag) heerlijk warm heeft? Geen probleem.

Kerst

Je kan namelijk een verwarmde hondenmand kopen via Amazon. De mand beschikt over een ingebouwde verwarming van 6 Watt waardoor je hond het altijd heerlijk warm heeft, zowel overdag als tijdens de nacht. Het is zelfs niet nodig om het apparaat af te zetten wanneer je de deur uitgaat. Het enige minpunt is dat de mand maar liefst 136 à 174 euro kost (afhankelijk van de grootte). Maar met Kerstmis voor de deur lijkt dit ons alvast het ideale cadeau om je hond eens lekker in de watten te leggen!